avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Eroare in BILANT
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Eroare in BILANT

Buna ziua.

Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: am preluat o firma mica de la un alt contabil si acum trebuie sa fac bilantul la 31.12.2012, cand sa copii sumele din anul anterior am costatat ca nu completase un rand chiar daca avea corespondent in balanta. Ce fac la 31.12.2012, corectez intr-un fel?
Cel mai recent răspuns: stmadalina , utilizator 15:35, 23 Aprilie 2013
~ Conținut șters la cerere ~
Este permis ca in bilantul urmator sa completez pe coloana "Sold Initial" sumele care au lipsit la 31.12.2011?

Alte discuții în legătură

Bilant eveevelina eveevelina buna seara, va rog mult ajutati-ma si pe mine in urmatoarea problema: la dec 2009 am sold creditor 5121 si am si o suma in 581. la pozitia IV din F10 din ... (vezi toată discuția)
Corectie bilantul depus eronat. 629 629 Buna ziua, La intocmirea bilantului la 30.06.2014 cand am preluat datele din bilantul la 31.12.2013 pentru F10 am sesizat ca am neconcordante in intocmirea ... (vezi toată discuția)
Completare bilant cu rezerva legala Goguvoinicu Goguvoinicu Buna ziua! Am si eu o nelamurire la F10 R30 acolo unde este vorba de rezerva legala: pe cele doua coloane trebuie sa apara aceiasi suma tinand cont de ... (vezi toată discuția)