avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Erori D 300
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Erori D 300

Buna ziua,
Azi am depus un decont de TVA online si in recipisa am primit ca si eroare rd. 38. Am mai incercat sa depun din nou declaratia dar in recipisa a aparut eroare aceasta declaratia a mai fost depusa. Mi-am dat seama ca ii eroare dintr-o rotunjire ( 1 leu preluat gresit). Trebuie sa depun o cerere de corectii materiale sau pot sa trec la regularizari 1 leu in decontul urmator?:sorry:
Ultima modificare: Marți, 23 Aprilie 2013
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Cel mai recent răspuns: IGHI , utilizator 16:00, 23 Aprilie 2013
Pana la sfarsitul lunii ( cat mai repede) trebuie sa mergeti la Administratia Financiara cu o cerere de corectare erori materiale + decontul depus de TVA aferent lunii respective insotit de recipisa cu numarul de inregistrare INTERNT .... + decontul de TVA corect completat pt. luna respectiva ( toate in dublu exemplar) .... Mergeti la registratura , un exemplar ramane acolo iar pe exemplarul d-voastra trebuie sa va dea un nr. de inregistrare .....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rectificativa la decont 300 ionela11 ionela11 Buna ziua, Am constatat ca s-au omis niste sume in decontul de tva pe luna octombrie. Declaratia 394 este corecta. Ar trebuii sa depun un decont de TVA ... (vezi toată discuția)
Regularizare decont tva anitu anitu In luna iunie am facut o inregistrare incorecta in contabilitate , la o factura de vanzare marfuri.Factura era in valoare de 4607 lei si a fost inregistrata ... (vezi toată discuția)
Model cerere corectare decont tva Silvia Dumitru Silvia Dumitru Buna ziua, Va rog sa-mi dati si mie un model de cerere corectare decont TVA si care este procedura de corectare a acestor erori(e vorba de niste facturi de ... (vezi toată discuția)