avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am schimbat motorul de la masina si am pierdut ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am schimbat motorul de la masina si am pierdut factura, iar acum trebuie sa o duc la ITP

am schimbat motorul de la masina si am pierdut factura , cei de unde l-am cumparat nu ma mai pot ajuta,iar acum trebuie sa o duc la ITP . stie cineva cum se procedeaza, cat costa sau unde se poate rezolva problema?
:sorry:#-o
factura se intocmeste in 2 exemplare. care este motivul pt care nu va pot da un alt exemplar care poate fi chiar in original?
pentru ca a trecut mai mult de un an si toate actele de la firma au fost trimise la contabilitate ... si arhivare ..sau cam asa ceva mi-au spus si nu se mai poate face nimic ; nu mai poate gasi celalalt exemplar. sau nu mai vor sa le caute din omoditate:fight:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Identificare rar, motor fara serie olimpiastanca olimpiastanca Am schimbat motorul autovehiculului. Am fost la RAR ptr.inscrierea in CIV a seriei de motor. Cei de la RAR mi-au cerut factura ptr.ca motorul nu are serie ... (vezi toată discuția)
Pierdut contract prima casa arina24 arina24 Buna seara. Sora mea si-a cumparat un apartament cu programul prima casa. Dupa ce a semant contractul la notar impreuna cu fostul proprietar, notarul a dus ... (vezi toată discuția)