avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 670 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Ajutor va rog
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Ajutor va rog

Are idee cineva cam cat dureaza pana se primeste o hotarare data de Curtea de Apel, catre cei de la ONRC?Multumesc
Cel mai recent răspuns: NARCAT , utilizator 20:18, 2 Martie 2009
Eu am luat hotararea dar nu este cu titlu executoriu.Am dus o copie si la ONRC dar de acolo mi s-a zis ca trebuie sa o primeasca si ei pe a lor care este cu procesare din oficiu.Ca sa o poata procesa pe cea care o am eu trebuie sa o investesc cu titlu executoriu si asta presupune iar niste costuri suplimentare.Voi ce credeti? S-a mai confruntat cineva cu astfel de situatie?Multumesc
Pai trimite-le-o tu prin posta.

Alberto Kurtyan
Credeti ca asa as rezolva problema sau ei o vor numai pe cea trimisa de curtea de apel?Pe cea care o am eu mi s-a zis ca treb sa o investesc cu formula executorie sa o public in monitorul oficial si nu mai stiu ce sa ii fac.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O veste buna emanuellen emanuellen Cu putin timp in urma v-am povestit si v-am cerut parerea intr-un proces cu Casa de Pensii..DRAGILOR,azi am ajuns ca s-a terminat procesul la Curtea de Apel=D> ... (vezi toată discuția)
Un sfat bun as dori!!! vetx vetx am o societate comerciala fara activitate de 3 ani de zile,cu bilant zero.contabilul care imi face declaratiile mi-a spus sa merg la registrul comertului sa ... (vezi toată discuția)
Retragere lichidator NARCAT NARCAT Buna ziua,as vrea sa stiu care este procedura de anulare[radiere] a lichidatorului numit de Onrc in urma hotararii de dizolvare.Mentionez ca problema ... (vezi toată discuția)