avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... accept plata partiala Casco pt dauna strainatate
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

accept plata partiala Casco pt dauna strainatate

Buna ziua

Pentru o dauna cu autor necunoscut in strainatate societatea de asigurari accepta o plata partiala care ar reprezenta dupa dansii contravaloare lucrarii in tara. In tara am obtinut o estimare (nu deviz) cu 60% mai mare decat valoarea pentru care am obtinut acceptul de plata.

Poate societatea de asigurari sa-si dea acceptul pentru reparatii in afara tarii in contravaloarea estimarii lor pentru costul lucrarii in tara ?

Va multumesc

Alte discuții în legătură

Polita nu are datele necesare complete. claudia_ claudia_ Buna ziua. am postat in luna ianuarie o intrebare referitoare la o indemnizatie de dauna - printr-o inundatie produsa in apartamentul meu s-au produs daune ... (vezi toată discuția)
Despãgubiri rca dianapanaite dianapanaite Pe un drum naţional din România am fost lovită din spate de un TIR care n-a reuşit să oprească la timp. După vizita la poliţie, şoferul TIR-ului a ... (vezi toată discuția)