Sunt parata intr-un proces civil si partea adversa a solicitat instantei sa il cheme pe fratele meu ca martor contra mea, lucru pe care judecatorul l-a admis, desi m-am opus explicit.
Fratele meu in caz ca nu vine, risca amenda judiciara? Intr-un proces civil fiind, aceasta este civila sau penala? Ii apare in cazier? Multumesc
Pentru nep[rezentarea la proces martorul risca o amenda civila, nu penala pe care o poate contesta daca a fost in imposibilitate de prezentare . Fratele poate veni la proces si poate declara in favoarea dvs.chiar daca e propus de partea adversa .
Va multumesc pentru raspuns.
Noi suntem hartuiti de reclamant de mai multa vreme, care fara nici o proba ne deschide tot felul de procese si stilul lor este sa faca circ in instanta, si sa "creeze" cumva probe din nimic, si ma tem ca fiecare afirmatie a fratelui va fi intoarsa, rasucita, etc. El l-a chemat mai mult in bataie de joc.
Da, si noi am ramas perplexi caci stiam dinainte ca exista un articol de lege "nu pot fi martori rudele de grad 1, etc" dar instanta a aprobat, nu stiu de ce. Este posibil sa fie de partea reclamantului?!
Da, legea nu permite insa e posibil ca instanta sa fi considerat ca martorul nu poate fi audiat in favoarea dvs. ci doar impotriva dvs.
Ar trebui sa cititi si incheierea de sedinta ca sa vedeti daca s-a consemnat ca v-ati opus la audierea acestui martor.
Poate exista si posibilitatea ca instanta sa nu fi consemnat ca va opuneti la audierea acestui martor.
Dupa ce cititi incheierea de sedinta sa ne spuneti si noua ce scrie in ea.
Furt portofel
mariana04
buna,
sorei mele i-a furat portofelul in tramvai.Politia se afla in tramvai si l-au prins pe infractor.ea a dat declaratie ca persoana vatamata si eu ca ... (vezi toată discuția)