Se poate de ce nu?! Pentru ce doriti imputernicirea?! Daca este pentru condusul autovehiculului nu se face procura ci contract de comodat, daca doriti sa imputerniciti pe cineva sa o vanda sau sa va reprezinte la asigurari se poate face procura.
Împuternicirea imi trebuie pentru a evita plata timbrului de mediu; vreau ca vechiul proprietar sa-mi faca UN CONTRACT DE COMODAT sa pot circula cu masina dar am pierdut certificatul de inmatriculare, in schimb am copie +copie legalizata.
Si as mai vrea sa stiu daca vechiul proprietar (care este din alta zona a tarii) pote sa-mi faca la el in oras contractul de comodat fara sa fiu eu prezent si sa-mi trimita acest contract?
As mai vrea sa stiu ce acte imi trebuie pentru un contract de comodat auto si daca as putea face acest contract daca pe copia certificatului de inmatriculare la rubrica instrainat catre scrie numele meu+ data la care am intrat in posesia masinii (mentionez ca am cumparat masina prin contract de vanzare-cumparare dar nu este inregistrat in nici un calculator)?