avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... retinere asigurare de viata
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

retinere asigurare de viata

Buna ziua!
Am rugamintea sa ma ajutati in urmatoarea problema: am un angajat care are asiguare de viata la ING si doreste sa-i retin 60 lei lunar pe statul de plata (rata lunara a asigurarii de viata ) pe care sa-i virez catre asigurator. Precizez ca polita este incheiata intre angajat si ING (nu este o asigurare oferita de angajator. In ce temei legal (lege/articol) pot sa-i fac aceasta retinere si in ce baza ca si documente justificative? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Asigurare locuinta emilia iuga emilia iuga Am asigurare pe locuinta pe perioada de un an si o platesc in doua rate. Asigurarea este cesionata bancii si, in aceasta luna trebuie sa platesc rata a doua. ... (vezi toată discuția)
Vreau sa am carte de munca annypetean annypetean Buna ziua, am o problema si as vrea sa o rezolv dar nu prea stiu de unde sa incep. Va rog frumos daca puteti sa ma ajutati. Nu am carte de munca si as vrea sa ... (vezi toată discuția)
Ratele la credite pot fi retinute de angajator pe statul de plata? adinaraducu adinaraducu Buna ziua. Am si eu o mare rugaminte daca ma poate ajuta cineva. Nu stiu daca am postat bine intrebarea la aceasta sectiune dar intrebarea este urmatoarea: O ... (vezi toată discuția)