avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... eliberarea conditionata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

eliberarea conditionata

buna seara.tatal meu are eliberarea cnd joi la judecatoria sec 5.iar avocat nu poate ajunge la proces.el a fost admis de comisia din pnt,are o declaratie ca va avea un loc de munca dupa eliberare,fara rapoarte.ce sa facem?sa angajam avocat sau sa ramanem cu cel din oficiu?ce sanse reale avem?
Cel mai recent răspuns: mayra2013 , utilizator 16:14, 1 Mai 2013
Parerea mea e ca ar fi mai bine sa angajati avocat.
Pentru o pledoarie mai sofisticata trebuie sa angajati avocat deoarece avocatul din oficiu o sa va faca o aparare formala, generala si fara elemente circumstantiale concrete.

Are sanse la liberare conditionata din ceea ce spuneti insa ar fi bine ca parchetul sa inteleaga ca nu are sens sa declare recurs.
Daca parchetul intelege ca este indreptat condamnatul nu va declara recurs si nu va mai sta arestat inca o luna sau doua...pana se va judeca recursul parchetului.

Daca se va respinge cererea de liberare conditionata va declara recurs persoana condamnata.
i-a fost respinsa cererea de eliberare conditionata si am declarat recurs.ar fi sanse la recurs?inca o intrebare.i s-a dat termen de reinterare pe 27 iunie,pe 27 iunie va fi prezentat instantei cu cererea de eliberare conditionat sau va intra in comisia de eliberare din penitenciar p 27?va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

E nevoie de avocat la eliberarea conditionata? anush17 anush17 pentru eliberarea conditionata trebuie sa ai tu avocat sau se da din oficiu? Cum este cel mai indicat? (vezi toată discuția)
Cerere eliberare conditionata - termenul la care se poate cere mayra2013 mayra2013 buna ziua.tatal meu a fost condamnat pt furt calf la 1an si6 luni.a executat 1an si a fost eliberat.pe timpul detentie ia venit un alt dosar pt furt calf facut ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, daca baiatul a avut o comisie de liberare ... Yasmina123 Yasmina123 #avocat Buna ziua.daca baiatul a avut o comisie de eliberare si a fost amanat 6 luni..pe motiv de..natura faptei..la a doua comisie..fara nici un raport ... (vezi toată discuția)