avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... preluare bunuri art.133
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

preluare bunuri art.133

imi puteti spune va rog daca un asociat preia bunurile conform art.133 intrucat a depus bani in contul de lichidare in asa fel incat sa se acopere toate creantele, pentru a putea intra in posesia bunurilor trebuie sa plateasca ceva impozite (16%, tva)? si daca da la ce valoare?

multumesc
Cel mai recent răspuns: marict , utilizator 07:53, 29 Aprilie 2013
Bunurile trec in proprietatea dumneavoastra prin hotararea data de judecatorul sindic. Daca bunurile sunt bunuri imobile trebuie sa platiti taxele de intabulare in cartea funciara a acestor bunuri pe numele dumneavoastra.
Nu platiti TVA.
sunt doua masini dar mi s-a spus ca trebuie achitat impozit 16% si eventual Tva (cu semnul intrebarii) e corect?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lichidare srl seller seller Buna ziua !~ Am un SRL care a avut activitate in ultimi 3 ani , declaratiile despuse la zi , si sutem 2 actionari . In acest moment mai avem ceva ... (vezi toată discuția)
Radiere societate laka0483 laka0483 Daca am radiat o societate si spatiul ramas in urma radierii revine asociatilor cum ma intabulez sau ce procedura trebuie urmata? (vezi toată discuția)
Lichidare imobile de pe firma valentin1193 valentin1193 buna ziua,am suspendat firma,si pe firma am cumparat un spatiu cu bani adusi de mine la inceput ,acum doresc sa stiu solutia cea mai ieftina de a intra in ... (vezi toată discuția)