avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Recuperare imprumut asociat de la firma in faliment
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Recuperare imprumut asociat de la firma in faliment

Buna ziua , firma a intrat in faliment , va rog sa-mi spuneti cum poate asociatul unic sa-si recupereze sumele imprumutate firmei evidentiate in contul 4551.
Cel mai recent răspuns: mihaelastir , utilizator 12:41, 24 Aprilie 2013
Sumele care sunt imprumutate societatii se vor recupera numai dupa ce se vor inchide toate conturile (datoriile societatii)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reducere capital social tampau gabriela tampau gabriela In urma cu 2 ani am facut la SC majorare capital social din contul 4551 . As dori sa stiu daca se poate face acum reducerea capitalui social tot prin contul ... (vezi toată discuția)
Recuperare împrumut prin mijloace fixe buna ziua care ar fi înregistrările contabile ... SEdena SEdena Bună ziua! Vă rog spuneți-mi care ar fi înregistrările contabile pentru situația în care un asociat al societății care împrumutat societatea și din ... (vezi toată discuția)
Stingerea datoriei catre asociat bartizoltan bartizoltan Buna ziua , am o societate care din iulie 2014 are activitatea suspendata pana la 3 ani societatea are o datorie la asociat de 46040 lei ( cont 4551 = ... (vezi toată discuția)