Buna ziua, am o problema legata de un dosar de pensie alimentara pe care am reusit sa o obtin dupa ce am actionat in instanta. Paratul nu a vrut sa dea de buna voie si intr-un final institutia in care lucreaza i-a pus poprire pe salariu. Nu pot insa sa recuperez cheltuielile de judecata. Institutia respectiva nu poate popri si cheltuielile de judecata. Invatati-ma cum sa procedez, in contextul in care paratul a fost instiintat prin recomandata dar refuza sa o ridice. Va multumesc mult. Sa aveti o zi buna!
Pentru poprirea cheltuielilor de judecata, va trebui sa va adresati unui executor judecatoresc. Acesta va trimite adresa de infiintare a popririi in vederea recuperarii sumei datorate.
Institutia la care lucreaza ia pus poprire in baza sentintei judecatoresti. Da, am castigat in instanta si cheltuielile de judecata prin hotarare definitiva. va multumesc
Apelati la executor, acesta ii va infiinta poprire pe salariu dupa ce ia incuviintare de la instanta. Peste acele cheltuieli se va aduna si cheltuiala cu executarea. Impreuna cu pensia,poprirea pe salariul tatalui va fi de 1/2 din salariu.