rares85 a scris:
am mai adus masinii din germania dar nu am avut niciodata probleme,toate masiniile sunt cumparate din parcurii autorizate din germania cu acte in regula,acuzat pot fi de multe dar eu stiu ca sunt nevinovat si sper sa se termine cu bine.chiar daca masina ar fi cu ceva probleme in germania cel de la care am cumparato nu mi-a adus la cunostinta aces lucru,eu nu vorbesc foarte bine germana,am vb. cu el printr-un prieten vb. de limba germana.Ma gandesc ca nu pot fi acuzat de lucrurii pe care nu le-am facut si sa ma trezesc cu dosar penal fara a se stabili vinovatia mea.
Din moment ce ati adus si vandut mai multe autoturisme din strainatate sigur ca e cam dubios sa se sustina vinovatia dvs.
Vedeti insa sa nu va gaseasca alte infractiuni.
Este recomandabil sa evitati inca din fasa orice abuz si acest lucru nu il puteti face decat daca veti fi insotit de un avocat care sa poata controla rapid situatia.
Si acesta e un aspect important intrucat daca mergeti cu un avocat care va recomanda sa recunoasteti nu stiu ce fapte mai bine mergeti fara avocat.Sunt situatii in care nerecunoasterea faptei este inutila, dar in cazul dvs se pare ca nu aveti ce sa recunoasteti intrucat nu ati comis nicio infractiune.
avocat Claudiu Lascoschi