avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Daune cauzate in urma unor servicii deficitare de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Daune cauzate in urma unor servicii deficitare de montaj

Buna ziua,

Doresc sa va cer un sfat referitor la redactarea unui contract de prestari servicii de montaj: ce clauze / referinte legale ar trebui trecute in contract in cazul unor daune provocate de montaje necorespunzatoare? (ex: casete luminoase montate pe domeniul public, care pot provoca daune materiale si umane in cazul in care cad de unde sunt amplasate)
Contractul se incheie intre firma producatoare de panouri si cei care le instaleaza la locatii.
Multumesc, astept raspuns.
Smaranda

Alte discuții în legătură

Va rog raspuns anca dima anca dima Ma confrunt cu urmatoarea situatie: eu nefiind pfa am facut un contract de mana intre mine (nu sunt pfa, nu sunt srl nimic) si o firma SRL pentru executie si ... (vezi toată discuția)
Raspunderea producatorului ContSters115121 ContSters115121 Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: In baza unui contract de vanzare cumparare am vandut o anumita cantitate de tigla la o firma de constructii care ... (vezi toată discuția)
Contract de custodie ? sau ce tip? luca_claudia72 luca_claudia72 intrebare.....ce tip de contract se impune urmatoarei situatii? o sc care comercializeaza si presteaza servicii de montaj de mobilier, doreste un contract ... (vezi toată discuția)