Buna ziua.
Este obligatorie intampinarea pe noul cod de procedura civila in urmatoarea situatie: dosarul pentru care trebuie facuta intampinarea atarna in totalitata de sentinta din alt dosar tot pe rolul tribunalului. As vrea sa cer suspendare, dar nu stiu daca sunt obligata sa formulez si intampinare si ulterior sa cer suspenare...daca ulterior nu mai pot ridica exceptii doar pt ca nu am depus intampinare?
Vă rog să răspundeți punctual problemeleor propuse. Era vorba despre oportunitatea și modalitatea depuneii unei cereri de suspendare în faza scrisă a procesului civil, îniante de fixarea primului termen de judecată. Nu era vorba de cerere reconvențională.
Multumesc Patrik,
1.In aceasta actiune in pretentii sunt doi parati: institutia prin director si directorul acesteia -ca persoana fizica. Daca institutia depune intampinare +cerere de suspendare, iar directorul doar cerere de suspendare...ulterior directorul mai poate depune intampinare (ridica exceptii)-in cazul in care instanta nu accepta suspendarea. Sau cel mai bine si insitutia si directorul sa depuna si intampianare si cerere de suspendare.?
2. Organul ierarhic susperior a chemat la conciliere doar directorul institutiei ca persoana fizica, dar institutia ca entitate nu. Se poate invoca acest fapt in intampinare?
VA MULTUMESC!!
Neîndeplinirea unei proceduri prealabile poate fi invocată numai de către pârât și numai prin întâmpinare sub sancțiunea decăderii (art. 193 alin. 2) - sub rezerva cazurilor prev. de alin. 3, ceea ce nu e cazul în speță.
Denumire document
stefan_71
Buna ziua!
Am deschis o actiune in instanta ,ulterior parata a depus intampinare si cerere reconventionala iar acum sunt obligat de instanta sa raspund in ... (vezi toată discuția)