avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Program de lucru
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Program de lucru

Lucrez la un supermarket , desi programul de lucru , in contrtactul de munca , este de 8 ore /zi ,40 ore /saptamina ,prestez 10-14 ore /zi , nefiind platite ore suplimentare sau ore libere .Motivul ; nu s-a ajuns la viteza de scanare impusa .La ce institutie ma pot adresa ? Nu as vrea sa-mi pierd locul de munca , deoarece beneficiez de ajutor de somaj fiind absolvent de liceu .Daca i-mi pierd locul de munca pierd si indemnizatia de somaj .X-( Multumesc anticipat .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:48, 25 Aprilie 2013
Nu inteleg sunteti in somaj s, dar si lucrati ? .. aveti c.i.m. ?
Am absolvit lic.in 2012 ,am depus dosarul de somaj ,in sept. 2012 m-am angajat ,iar cei de la somaj au zis ca o sa primesc in continuare indemnizatia (decimata) , doar daca ramin angajat o perioada de un an . Da am si c i m .
Ultima modificare: Joi, 25 Aprilie 2013
tomoiagaioan, utilizator
Nerespectarea prevederilor legale privind durata timpului de munca sau a muncii suplimentare poate face obiectul unei sesizari la ITM sau la Inspectia Muncii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am absolvit facultatea anul acesta, dar fără a obtine ... MIKAELA72 MIKAELA72 Buna ziua, am absolvit facultatea anul acesta, dar fără a obtine diploma de licenta .... pana voi da licenta as putea obține ajutorul de șomaj? Și dacă ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de somaj pentru absolvent de master Loredana_84 Loredana_84 Poate un absolvent de master sa beneficieze de indemnizatie de somer (daca depune actele in termen de 60 zile de la absolvirea formei de invatamant), atata ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie mame pentru absolvente de liceu care nu au avut niciun loc de munca ALina199 ALina199 Buna ziua. Din cate am auzit s-ar fi schimbat legea privind indemnizatia copilului. As vrea sa stiu ce fel de indemnizatie pot primi , inafara de alocatia ... (vezi toată discuția)