avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie mame pentru absolvente de liceu care nu ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie mame pentru absolvente de liceu care nu au avut niciun loc de munca

Buna ziua. Din cate am auzit s-ar fi schimbat legea privind indemnizatia copilului. As vrea sa stiu ce fel de indemnizatie pot primi , inafara de alocatia copilului, in cazul in care eu am terminat liceu in anul 2012, nu am avut un loc de munca inainte de a naste, iar fetita mea acum are 3 luni. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:02, 4 Martie 2013
Situatia este ca puteti sa primiti indemnizatie crestere copil de 600 lei lunar.
Intrebarea mea este: Dupa terminarea liceului,ati beneficiat de somaj indemnizat ca absolventa de liceu? Daca ati beneficiat,puteati sa faceti dosarul ptr indemnizatie crestere copil.
Va rog sa dati urmatoarele informatii:
- data nasterii copilului;
- daca dupa absolvirea liceului v-ati inregistrat la Agentia de Somaj;
- daca si de cand ati beneficiat de indemnizatie de somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie somaj ele_62 ele_62 Buna ziua, Va rog mult sa ma ajutati indrumanndu-ma in rezolvarea situatiei disperate in care se afla nepoata mea,absolventa de liceu 2011, admisa la o ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia pentru cresterea copilului pentru mamele studente maria26 maria26 Implinesc 26 de ani in august, sunt studenta anul 3 la zi la spiru haret si sunt insarciata in luna a 7-a, as dori sa stiu daca asputea beneficia de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil jolie2000 jolie2000 Buna ziua, Sunt insarcinata in 10 saptamani m-am angajat acum in martie, ar trebui sa nasc in septembrie- octombrie. Stagiul meu de cotizare ar fi in cele ... (vezi toată discuția)