avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 375 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum fe face dovada proprietati intr- un proces ?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum fe face dovada proprietati intr- un proces ?

Dovada proprietati se poate face prin Carte funciara, schita cadastrala chiar daca acest teren nu este ingradit ? Precizez ca la politie au zis ca nu am cum sa fac dovada proprietatii daca nu este ingradita ! Adica ei ziceau ca in cazul sesizari pe care am depus-o eu ca mi-a fost incalcata proprietate de persoane straine cu intentie care stiau ca acolo este locuinta mea de domiciliu . Iar la audiere politistul imi tot zicea ca nu puteti sa ziceti proprietatea mea !
Deci prin urmare as dori o lamurire mai clara la cele mai sus mentionate ! LEGE ,ART. ETC . Va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: Tarzan2012 , utilizator 07:29, 25 Aprilie 2013
Dar politia cum poate face dovada cea ce spuneti?
mergeti la OJPCI si cereti o adeverinta,schita din cartea funciara si prezentati-o politiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare o parte din casa vasi49 vasi49 As dori sa stiu cum se procedeaza in vanzarea unei parti din casa...documente ...cateva informatii utile. Va multumesc anticipat. (vezi toată discuția)
Cale de acces blocata stefanbb stefanbb buna ziua detinem un teren de fineata intr-o zona de munte,mai jos de noi un vecin ne blocheaza drumul,suntem cam 10 proprietari in aceasta situati,mentionez ... (vezi toată discuția)
Mostenire care nu mi se acorda in totalitate ionut_visan ionut_visan Buna ziua,am si eu o problema mai complicata zic eu la care nu mi-a raspuns sau nu ma lamurit nimeni sunt mostenitor pe un teren da 1 hectar provenit de la ... (vezi toată discuția)