avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... PROCES PENAL
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

PROCES PENAL

Buna ziua,

Este vb de un laptop pe care SC i l-a dat lui x pt. a-si desfasura activitatea. In momentul cand x a plecat din firma nu a inapoiat si laptopul, obiect de inventar. In prezent am depus o plangere la politie in acest sens. Dl ag. de la politie doreste tot audierea mea! Nu ar trebui sa audieze paratul si apoi reclamantul, pt. a-i prezenta ce zice paratul...si reclamantul sa ia la cunostiinta de declaratia paratului!! mentionez ca in plangere am scris art. conf c.p. nu am redactat o simpla ''compunere'', care sa necesite inserarea articolelor.
Ultima modificare: Joi, 25 Aprilie 2013
elenaa25, utilizator
Cel mai recent răspuns: elenaa25 , utilizator 14:26, 25 Aprilie 2013
elenaa25 a scris:

Buna ziua,

In prezent am depus o plangere la politie in acest sens. Dl ag. de la politie doreste tot audierea mea!


Daca ati depus plangere la politie,cu siguranta politia trebuie sa va audieze ori de cate ori vrea,ptr ca prin audierea dvs,politia va intocmi un proces verbal si il va trimite la procuror.
Normal ca politia va audia si persoana reclamata de dvs.

De unde stiti ca politia nu a audiat si persoana pe care ati reclamat-o?
pt. ca am fost sunati de insusi ag de politie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lnducerea in eroare a organelor judiciare Roman85 Roman85 Buna Ziua am depus la parchet doua plangeri fata de doua persoane sub aspectul savarsirii infractiunii de inducere in eroare a organelor ... (vezi toată discuția)
De ce ''zace'' o plangere trimisa la sectia de politie de catre parchet? razzystefan razzystefan Buna seara Am depus personal la parchet o plangere pt fals, uz de fals, inselaciune, evaziune fiscala si amenintari. Saptamana trecuta am fost la parchet pt ... (vezi toată discuția)