avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 533 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract de schimb, unul din imobile are datorii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract de schimb, unul din imobile are datorii

Buna ziua,

Parintii mei au un apartament care vor sa mi-l lase mie (sa-l treaca pe numele meu) in schimbul unei garsoniere,doar ca are datorii la intretinere. Am fost la termoficare unde are in jur de 5000 Lei dar nu vor sa-mi dea adeverinta. Nu prea ne intelegem cu tatal meu... si nu as vrea sa platesc inainte datoriile ca apoi sa se razgandeasca. Ce as putea face ?.... Si sa incheiam un contract care nu poate fi atacat in instanta.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: justlower , utilizator 16:01, 25 Aprilie 2013
Un contract de schimb , dvs nu aveti ce face trebuie sa achitati datoriile.
Si daca facem un antecontract ? Sa ii dau banii doar pentru datorii si dupa banii pentru o garsoniera?...
Stati putin, cred ca nu ne inetlegem, dvs nu sunteti proprietarul garsonierei? Nu v ati exprimat clar in mesaj!
Deci sa revenim la coerenta...
parintii dvs au un apartament pe care doresc sa vi l dea dvs si dvs sa le cumparati o garsoniera?!
Daca da, intocmiti o promisiune bilaterala de vanzare-cumparare si dati un avans exact cat sa si acopere datoriile la termoficare si mai apoi incheiati contractul de vanzare cumparare cu dansii pentru apartament si cumparati le o garsoniera pentru dansii.
Asta vroiam sa stiu. Multumesc mult pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare locuinta; vanzatorul are de achitat sulta clau_dia_t clau_dia_t Am dori sa cumparam un apartament, dar vanzatorul M. E. ne-a spus ca are urmatoarele probleme: - M.E. a locuit cu parintii si a avut grija de acestia, ... (vezi toată discuția)
Un imobil nou construit poate avea 2 mansarde? mihainicolaescu mihainicolaescu Buna seara, ma intereseaza sa stiu daca un imobil nou poate figura in actele dezvoltatorilor cu 2 mansarde. Eu am cumparat o garsoniera intr-un astfel de ... (vezi toată discuția)
Buna dimineata si la multi ani 2022. numele meu este andrei gabriel ... Andrei I. Gabriel I.I. Andrei I. Gabriel I.I. Buna dimineata si la multi ani 2022. Numele meu este Andrei Gabriel iar la inceputul anului 2021 am achitat in vederea achizitionarii unei garsoniere suma de ... (vezi toată discuția)