avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... 350 lei pensie minima?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

350 lei pensie minima?

Cunostiinta 26 ani 6 ani in campul muncii vechime incadratata grad invaliditate II bolnava psihica primit ca decizie de pensionare ca pensie 54 lei. Intrebarea mea este nu este pensia minima 350 lei?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:48, 25 Aprilie 2013
1. Nu exista o pensie minima.

2. Ceea ce stiti dvs. se cheama indemnizatie sociala minima si ea se acorda tuturor pensionarilor a caror pensie calculata este mai mica de 350 lei.

3. Cunostinta dvs. are o pensie de 54 lei, statul ii completaeza suma pana la 350 lei iar pe cuponul de pensie va primi 350 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie (de urmas?) gradul 3 de invaliditate CatalinNic CatalinNic Buna ziua, Situatia este urmatoarea. Mama mea a beneficiat pana in aceasta luna de pensie de urmas (in urma decesului tatalui meu) fiind incadrata cu un ... (vezi toată discuția)
Pensie invaliditate ? cat este minim, 79 lei ? sau 350 lei / luna care este adevarul ? ContSters241026 ContSters241026 Buna ziua,doresc a intreba cunoscatorii in domeniu.Am o cunostiinta care este foarte nedumerita in cea ce priveste pensia de invaliditate minima. Mai pe scurt ... (vezi toată discuția)
60 lei pensie de invaliditate dupa aproape 10 ani lucrati ancamaria1000 ancamaria1000 Am intrat in comisia de expertiza medicala in 12 mai 2014 si ca urmare a deciziei medicale am intrat in gradul doi de invaliditate.Drept urmare,m-am prezentat ... (vezi toată discuția)