avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 776 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... informatiile scrise pe cardul unui detinut din ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

informatiile scrise pe cardul unui detinut din penitenciar

Buna ziua. As dori sa imi explicati ce reprezinta urmatoarele informatii scrise pe cardul unui detinut incarcerat la penitenciarul Baia Mare. Mi-a spus ca ii apar urmatoarele:
1. data propusa pentru liberarea conditionata luna decembrie 2013 ( el este condamnat la 1 an si 4 luni pentru vatamare corporala din culpa)
2. fractia minima 210 zile
3. fractia maxima 250 zile (cred ca bine ma exprim asa)

As vrea sa stiu ce sanse sunt ca aceasta persoana sa fie eliberata mai devreme de luna decembrie 2013, avand in vedere ca este o infractiune din culpa (din cate am inteles, pentru infractiunile din culpa, liberarea conditionata se poate face dupa ce cel condamnat si-a ispasit o jumatata din pedeapsa, si nu 2 treimi)

Va multumesc anticipat
Ma poate ajuta cineva cu aceste informatii?

Multumesc anticipat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare conditionata - conditii, dupa cat timp maria_87 maria_87 O persoana are de executata 3 ani si 6 luni pentru furt calificat poate sa beneficieze de o eliberare conditionata?(aceea in care ar trebui sa execute 1/3 din ... (vezi toată discuția)
Liberare conditionata athahualpa athahualpa In cazul in care s-a comis o infractiune de furt calificat pe timpul minoratului iar condamnarea definitiva a survenit dupa implinirea varstei de 18 ani,data ... (vezi toată discuția)
Anul de puscarie melinaR melinaR buna dimineata am o intrebare care tot ma chinuie si nu ii pot gasi raspuns nepotul meu are o condamnare de 7 si 6 luni din care a executat 4 ani si 2 luni ... (vezi toată discuția)