avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale autorizare Primarie
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

autorizare Primarie

o societate care desfasoara activitate de birouri trebuie sa ceara autorizatie de la Primaria in raza careia functioneaza?
ce demersuri mai trebuie facute pt a functiona in conditii de legalitate (PSI) etc?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 12:09, 27 Aprilie 2013
Nu este necesară autorizaţie de la Primărie pentru desfăşurarea activităţilor de birou. Cu privire la PSI trebuie să aveţi dotarea minimă şi un plan de protecţie în această privinţă.
daca locatia se afla intr-o cladire de birouri, cine trebuie sa asigure conditiile legale? proprietarul spatiului sau fiecare chirias?
Trebuie autorizatie de la Primarie pentru orice tip de activitate, inclusiv birou.
Biroul face /produce gunoi. Gunoiul il ridica salubritatea. Cu salubritatea se cere /face contract. Pentru contract se cere autorizatia de functionare de la Primarie. La fel, enel, raja, paza (in localitatile unde se presteaza).

Daca este cladire de birouri, de obicei "conditiile legale" le asigura proprietarul si apoi factureaza la chiriasi, insa in functie de contract aceste sarcini pot fi si in sarcina chiriasilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Magazin in apartament Vladimir03 Vladimir03 Buna ziua, Daca cineva stie...un magazin care are sediul intr-un apartament si are inscrise la intretinere 3 persoane cum isi plateste gunoiul...la fel ca ... (vezi toată discuția)
Pasi de urmat in deschiderea unui magazin. cosminsandu cosminsandu Buna ziua, locuiesc in Calarasi, unde am si infiintat un SRL la care astept certificatul si intentionez sa deschid un magazin alimentar(CAEN 4711/4719) intr-un ... (vezi toată discuția)
Contract salubrizare lucamatei lucamatei Buna ziua, Am urmatoarea problema. Am subinchiriat un spatiu comercial de la o firma (chiriasa la randul ei). Cand am mers la primarie sa obtin autorizatia de ... (vezi toată discuția)