avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1032 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Corectie anii precedenti, bilant nedepus al anului ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Corectie anii precedenti, bilant nedepus al anului anterior

Am gasit o eroare contabila, pe care vreau sa o rectific prin declaratia 101( este vorba de o diminuare de impozit profit) , iar contabil prin 1174 pt anul 2011, dar pt anul 2012 consider ca este mai bine sa ma intorc la decembrie. Problema este ca firma este preluata de mine de la 1 februarie, deci inchiderea la decembrie nu este facuta de mine, iar fostul contabil nu vrea sa se mai intoarca pt refacerea calculelor.

Alte discuții în legătură

D101 si balanta de verificare la 31.12.2012 marianavatany@yahoo.com marianavatany@yahoo.com Buna ziua. Am preluat contab.unei firme- azi- si am constatat urmatoarele probleme la intocmirea bal.de verif -31.12.2012 si in D101/31.12.2012 si nu stiu cum ... (vezi toată discuția)
Deductibilitate sume rezultate din corectarea erorilor contabile birsanclaudia birsanclaudia Buna ziua..daca ma poate ajuta cineva: Am inregistrat niste erori contabile din 2008 - nu s-au inregistrat amortizarile, astfel ar fi rezultat un profi mai ... (vezi toată discuția)
Rectificativa 101 Mariaresta Mariaresta Buna ziua Am si eu o problema. Am depus declaratia 100 pe decembrie 2009 fara a trece in ea impozitul pe profit aferent trimestrului 4, intrucat din ... (vezi toată discuția)