avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... termen redactare hotarare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

termen redactare hotarare

Pe 31 inanuarie 2013 am avut ultima sedinta in instanta cand s-a dat si hotararea...
In cat timp se redacteaza hotararea instantei de judecata pentru a fi adusa la cunostinta impricinatilor?
Cel mai recent răspuns: Alina Borza , Avocat 09:43, 26 Aprilie 2013
Termenul de redactare a hotararii este de 30 de zile de la data pronuntarii, insa pentru nerespectarea acestui termen nu este prevazuta o sanctiune. Hotararea se comunica doar daca stadiul procesual in care a fost data este - fond sau apel. Hotararile din recurs nu se comunica. Trebuie sa mergeti la arhiva instantei, sa indicati numarul de dosar si veti afla care este situatia comunicarii hotararii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termenul de comunicare al hotariri judecatoresti partilor marius45 marius45 ma avut un proces in data de 14 01 2013 si nici pana in prezent nu am primit comunicarea referitoare la sentinta (vezi toată discuția)
Divort ContSters175146 ContSters175146 am divortat de comun acord .,copii minori ramin la mine ,pensie alim ,schimbare nume in data de 16 03,in cit timp imi vine raspuns sau daca ma pot duce eu sa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am o intrebare in ce priveste comunicarea hotararilor ... simo.dia simo.dia Buna ziua. Am o intrebare in ce priveste comunicarea hotararilor sau incheierilor de sedinta. In dosarul in care sunt parte, s-au dat nu mai putin de 4 ... (vezi toată discuția)