avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita hotarare pana la solutionarea ...
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita hotarare pana la solutionarea recursului

Buna ziua,
Am avut un proces pe fond la judecatorie, unde reclamantul a castigat prin neprezentarea mea la cele 2 termene de judecata.Am facut recurs si mi a dat termen de 28 oct 2014,dar a venit de la executor somatie de executare silita.Intrebarea mea este ,cum pot stopa executarea deoarece eu am documente din care reiese ca acest proces nu putea fi castigat de recamant iar termenul la recurs este peste 1 an jumatate.
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 10:04, 26 Aprilie 2013
Doamna,
Incercati sa depuneti o cerere preschimbare termen si o contestatie la executare in care sa cereti suspendarea executarii silite. Faceti si o a treia actiune in care cereti si suspendarea provizorie, pana la solutionarea cererii de supendare in cadrul contestatiei la executare.
Formulati contestatie la executare, solicitand suspendarea executarii.

Formulati si cerere de preschombare termen in recurs, motivand ca s-a inceput deja executarea si va sunt cauzate prejudicii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita - imobiliara malina1 malina1 buna ziua am si eu o problema mare ma aflu an proces cu fosti socri am o sentinta pe care am atacat-o cu recurs si m-am trezit ca mi sa facut executare silita ... (vezi toată discuția)
Executare silitã- preschimbare termen Alinaboncea Alinaboncea Buna ziua, Daca am făcut contestatie la executare silită,iar termenul a fost stabilit in Octombrie ,am făcut inclusiv preschimbare de termen,insa a fost ... (vezi toată discuția)
Contestatii si revizuri. ContSters60781 ContSters60781 Daca am fost somata la executare silita si am facut contestatie la executare si am cerut si suspendarea provizorie prin ordonanta presed si mi se acorda ... (vezi toată discuția)