avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Este cumva considerata ziua de 26 zi de intarziere ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Este cumva considerata ziua de 26 zi de intarziere pentru obligatiile catre stat?

va rog frumos daca poate sa-mi raspunda si mie cineva suntem o firma in insolventa si avem deja un plan de reorganizare care a fost acceptat cu conditia ca pana la aplicarea planului sa ne platim datoriiile curente in termen catre stat.Am reusit de am platit datoria nu pe 25 ci pe 26 se considera zi de intarziere pentru plata efectuata pe 26 ? ne-ar putea afecta cumva planul?
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 11:50, 26 Aprilie 2013
Termenul de plată nu este pe 25 ale lunii, ci până la 25 ale lunii. Dacă aţi plătit pe 26 se va considera că aţi întârziat cu plata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insolventa firme popdoru0 popdoru0 o firma care se afla in insolventa cu plan de reorganizare pe trei ani si i-si respecta platile conform planului dar acuza periodic intarzieri la plata a ... (vezi toată discuția)
Insolventa firma edilmiki edilmiki Buna ziua,va rog daca imi puteti da si mie niste raspunsuri, am firma care a intrat in insolventa dar am bunuri constructii .camioane luate in leasing si nu ... (vezi toată discuția)
Plata salarii aferenta perioadei imediat precedente deschiderii procedurii de insolventa Alexian_2011 Alexian_2011 [quot]Buna ziua! Am urmatorul caz: O societate X cere deschiderea procedurii de insolventa . incepand cu data de 28 martie 2014 -sa zicem - SC X intra ... (vezi toată discuția)