avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Taxe locale neplatite, obtinere adeverinta de la ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Taxe locale neplatite, obtinere adeverinta de la primarie

Buna ziua
as dori sa stiu si eu daca cineva care are datorii la bugetul local pentru terenuri extravilane poate lua adeverinte de la primarie pentru a beneficia de subventii de la apia.
Multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 26 Aprilie 2013
carmen01011958, moderator
Cel mai recent răspuns: MDP LAWYERS , Avocat 12:41, 26 Aprilie 2013
din cate stiu eu subventiile le iei doar daca arati ca nu ai datorii la stat si ca iti platesti impozitul. asa ca........

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata impozitului pe teren de catre ocolul silvic tciprian tciprian Buna ziua, am o problema! La o primarie s-a prezentat un functionar al Ocolului Silvic sa scoata o adeverinta pentru subventie APIA la o suprafata de teren ... (vezi toată discuția)
Plangere penala impotriva poltistului si procurorului de caz,pentru abuz in serviciu cornaca cornaca In anul 2014 am depus o plngere penala pentru Tulburare de posesie si abuz in serviciu impotriva a doi fermieri cat si impotriva reprezentantilor unei ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate, delimitare parcele, apia L_Eva L_Eva Buna ziua, parintii mei au primit inapoi conform legii fondului funciar in jur de 6 ha de pamant in extravilan intr-un mic sat din Transilvania. Anul acesta ... (vezi toată discuția)