avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 991 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Somatie imobiliara, bun propriu al sotului debitorului
Discuție deschisă în Executare silită

Somatie imobiliara, bun propriu al sotului debitorului

Buna ziua.As dori o informatie si anume ,mama in urma neplatii unui credit a primit somatie imobiliara, tin sa precizez ca casa este mostenire de la parintii tatalui, prin testament, ea - mama nu este trecuta in acel testament, nu are nimic decat calitate de sotie, nu au construit nimic impreuna. Ce se poate intampla in situatia asta? ei locuiesc impreuna, si a fost un credit de nevoi personale... va multumesc
Ultima modificare: Vineri, 26 Aprilie 2013
ContSters157623, utilizator
va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare imobil in coproprietate nicollette nicollette sotul meu a luat un credit fara garantii acum 3 ani nu am mai putut plati ,ratele crescand foarte mult am facut o sesizare la opc dar ei nu ne-au anuntat ca ... (vezi toată discuția)
Se poate reactualiza somatia de plata inscrisa ptr un imobil pe masura ce se fac recuperari partiale (prin vanzari la licitatie)din suma datorata initial? husseincudop husseincudop Am fost executat silit ptr .restante la plata unui credit ipotecar. La a treia licitatie apartamentul a fost adjudecat de catre un cumparator. [b]In ... (vezi toată discuția)
Executate silita imobil cu mai multi proprietari Dap1194 Dap1194 O situatie coplicata.....poate pot afla ceva informatii.... In urma cu 12 ani, parintii mei au facut 2 credite pentru un apartament. Tatal meu, a scos un ... (vezi toată discuția)