avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... act aditional delegatie externa
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

act aditional delegatie externa

Buna ziua

in cazul in care un angajat este delegat in afara tarii pt a efectua o lucrare in zilele de luni pana vineri , dar el trebuie sa plece duminica ( pt a fi luni dimineata la locul unde e delegat) si respectiv se intoarce sambata, care este intervalul care se trece in actul aditional de duminica pana sambata sau de luni pana vineri?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:15, 28 Aprilie 2013
Delegarea este de duminica pana sambata ...
In actul aditional la perioada in care se presteaza munca in străinătate- trec intervalul de duminica pana sâmbăta?
Se trece perioada de delegare , de duminica pana sambata .. adica, intervalul cuprins intre data plecarii si data sosirii.
Multumesc
In cazul in care o persoana este trimisa la o scolarizare care este luni si marți dar persoana trebuie sa plece duminica pt a ajunge la destinație si respectiv se întoarce miercuri: in actul aditional la perioada scolarizarii se trece exact perioada cât tine cursul ( luni si marți) sau toată durata deplasarii ( duminica - miercuri)?

Alte discuții în legătură

Diurna antonia94 antonia94 Buna ziua, puteti sa ma ajutati legat de diurna interna la soferi, pt. firma de transport. Soferul merge Lunea si vine Vinerea sau Sambata. Cand merge I se da ... (vezi toată discuția)
Roi modificat dupa angajare stuccoman stuccoman Buna, Sunt angajatul unei firme din iunie 2009. La angajare am semnat un CIMpe perioada nedeterminata si dupa cateva luni am semnat cu patronul un contract ... (vezi toată discuția)
Delagatie sambata si duminica anghelnicole anghelnicole Buna ziua de ceva timp port dscutii cu departamentu resurse umane pe urmatoarea tema si vreau sa fiu cat mai convinsa ca se aplica legea eu plec in ... (vezi toată discuția)