avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Diurna
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Diurna

Buna ziua, puteti sa ma ajutati legat de diurna interna la soferi, pt. firma de transport. Soferul merge Lunea si vine Vinerea sau Sambata. Cand merge I se da avans spre decontare ex pt. 5 zile 42.5*5=213 , se face dispozitie de plata pt 213 lei. Cand se intoarce Vineri aduce Delegatie pe care este trecuta durata deplasarii ex din 20.08.18-24.08.18, eu trebuie sa trec seria si nr. CI si data cand imi da Delegatia? As avea nevoie de ajutor la completatea Delegatiei mai ales pe verso, trebuie trecut ziua si ora plecarii, si a sosirii, avansul primit la plecare……?Diurna se da pe zile sau pe kilometric parcursi? El imi aduce foi de parcurs ex. pe 2 zile dar diurna I-am dat pe 5 zile. Sa aveti o zi racoroasa.

Alte discuții în legătură

Trebuie sa plec in delegatie pt. mai multe zile, de duminica ... mon73key mon73key Trebuie sa plec in delegatie pt. mai multe zile, de duminica pana vineri.Daca plec duminica la ora 16 care trebuie sa fie ora de sosire vineri ca sa fie 5 zile ... (vezi toată discuția)
Acordare diurne moshu_stef moshu_stef Buna ziua! Am si eu o nelamurire in legatura cu acordarea diurnelor! La firma unde lucrez, se efectueaza deplasari care depasesc 12 ore/zi, se iese din ... (vezi toată discuția)
Termen decontare ? oanaportar oanaportar Buna ziua ! Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns referitor la urmatoarea situatie: - sora mea lucreaza la o institutie publica si acum 3 saptamani de ... (vezi toată discuția)