Buna ziua, puteti sa ma ajutati legat de diurna interna la soferi, pt. firma de transport. Soferul merge Lunea si vine Vinerea sau Sambata. Cand merge I se da avans spre decontare ex pt. 5 zile 42.5*5=213 , se face dispozitie de plata pt 213 lei. Cand se intoarce Vineri aduce Delegatie pe care este trecuta durata deplasarii ex din 20.08.18-24.08.18, eu trebuie sa trec seria si nr. CI si data cand imi da Delegatia? As avea nevoie de ajutor la completatea Delegatiei mai ales pe verso, trebuie trecut ziua si ora plecarii, si a sosirii, avansul primit la plecare……?Diurna se da pe zile sau pe kilometric parcursi? El imi aduce foi de parcurs ex. pe 2 zile dar diurna I-am dat pe 5 zile. Sa aveti o zi racoroasa.
Acordare diurne
moshu_stef
Buna ziua! Am si eu o nelamurire in legatura cu acordarea diurnelor! La firma unde lucrez, se efectueaza deplasari care depasesc 12 ore/zi, se iese din ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.