avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Trebuie sa plec in delegatie pt. mai multe zile, de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Trebuie sa plec in delegatie pt. mai multe zile, de duminica ...

Trebuie sa plec in delegatie pt. mai multe zile, de duminica pana vineri.Daca plec duminica la ora 16 care trebuie sa fie ora de sosire vineri ca sa fie 5 zile diurna?E bine daca ajung vineri la ora 17?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:06, 1 Iunie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Numărul zilelor calendaristice în care persoana se află în delegare se calculează de la data și ora plecării până la data și ora înapoierii mijlocului de transport din și în localitatea unde își are locul permanent de muncă, considerându-se fiecare 24 de ore câte o zi de delegare.

Intr-adevar, sosirea ar trebui sa fie vineri dupa ora 16.00 ,pentru a avea 5 zile diurna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii de acordare a diurnei GeluAdam GeluAdam Sunt angajat la o firma de paza si fac paza la garnituri de tren pe ruta Cluj - Constanta. Vreau sa stiu daca sunt corecte si legale conditiile pe care le-a ... (vezi toată discuția)
Dubla calitate în delegatie marianjumara09 marianjumara09 O persoană începe programul la ora 8. Munceste până la ora 15 cand pleca în delegatie si conduce auturismul cu care se deplasează până la ora 21, cand ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! scuze, poate sunt eu mai grea de cap, efectiv și ... nmg30 nmg30 Buna ziua! Scuze, poate sunt eu mai grea de cap, efectiv și la ITM e un răspuns evaziv. Deci prezint punctual: pe 23 mai, ora 13 plec din casa, spre gara, la ... (vezi toată discuția)