Buna ziua! Scuze, poate sunt eu mai grea de cap, efectiv și la ITM e un răspuns evaziv. Deci prezint punctual: pe 23 mai, ora 13 plec din casa, spre gara, la ora 14 aveam tren spre localitatea in care urma să efectuez delegația. Ajung la cazare in jurul orei 18. Stau in respectiva localitate până pe data de 31 mai, când ajung in localitatea de domiciliu la ora 19. Pt date zile trebuia să primesc diurna? 8 sau 9. Precizez că în pontaj, in data de 23 mai, data in care m-am deplasat către localitatea de delegație, sunt trecuta liberă. E corect? Va mulțumesc!
Numărul zilelor calendaristice în care persoana se află în delegare se calculează de la data și ora plecării până la data și ora înapoierii mijlocului de transport din și în localitatea unde își are locul permanent de muncă, considerându-se fiecare 24 de ore câte o zi de delegare.
Diurna
Cumpanasoiu
Daca am plecat in delegatie luni la ora 6 iar la ora 14.30 am inceput lucrul fiind schimbul 2 pe aceasta zi am dreptul la diurna? Mentionez cu sunt detasata in ... (vezi toată discuția)