asivst a scris:
Anul trecut fiul meu a implinit 18 ani ... am cerut unei cunostinte, avocat sa ne faca cererea de chemare in judecata a tatalui, fara ca el sa ne reprezinte
Dl. (avocat) a sunat cu o zi inainte de prima infatisare ,, maine trebuie sa se prezinte fiul tau la judecatorie...''. Fiul meu avea corijenta la matematica si trebuia sa fie la scoala. I-am spus ca nu se poate prezenta ...
el (avocatul) ...a spus ...sa nu ne facem griji ca va gasi el o solutie
Dupa 1 luna am primit un alt telefon de la acest domn ...Fiul tau va primit 1/6 din veniturile tatalui si te rog sa-i spui sa ma sune sa vorbesc cu el
Năcăjit trebui să fi fost acela care a zis întâia dată vorba aceea ramasă în folclor cum că:
facerea de bine e ... ştiţi voi ce.
Înţelegeţi că fiul dvs. a devenit
major?
Înţelegeţi că fiul dvs.
major era
parte în proces, nicidecum dvs.?
Întelegeţi că
parte/beneficiar în contractul de asistenţa juridică era/trebuia să fie
fiul dvs. major?
Înţelegeţi că domnul avocat
cunoştinţă a dvs.
ducea grija cauzei fiului dvs. chiar
în lipsa unui angajament de reprezentare?
Întelegeţi că, în lipsa angajamentului de reprezentare,
domnul avocat nu avea nicio obligaţie şi cu atât mai puţin aceea de a vă suna pentru a vă reaminti de proces?
Înţelegeţi că
noua situaţie (corigenţa) îl determină pe domnul avocat să apeleze la soluţia (urgentă) de a se prezenta domnia sa a doua zi, în locul fiului dvs.
major, pentru a evita o eventuală suspendare a acelui proces? (De ce cred că situaţia era nouă!? Pentru că am o vagă bănuială că nu v-aţi "lăudat" corigentul la prima întrevedere.)
Înţelegeţi între cine şi cine trebuia încheiat contractul de reprezentare? (la nevoie, un astfel de contract se poate încheia şi verbal urmând a fi încheiat în formă scrisă în cel mai scurt timp).
Înţelegeţi, prin urmare, de ce dorea domnul avocat să poarte discuţia
cu fiul dvs. major?
Din păcate, domnul avocat face aici o "greşeală". II consideră pe fiul dvs. ca fiind un bărbat
ieşit de sub fusta mamei
Procedaţi cum consideraţi dvs. faţă de acest
domn avocat. Dar postarea de mai sus nu o merită.
Nu ştiu ce aţi urmarit cu postarea dvs. şi nici cât adevăr conţine. Mă tem însă că tot ceea ce aţi
reuşit să transmiteţi este că ... nici dacă v-ar întreba un barbat pe stradă cât e ceasul, tot nu puteţi crede că omul n-avea nicio "intenţie".