Suntem o asoc de locatari care am descoperit ca fostul administator a furat banii,din calculul nostru reiese suma de 140.000 lei.
Am semnat ctr cu o firma pentru calculul listelor de intretinere,in aceeasi luna am facut proces verbal de predare a gestiunii unde fostul adm nu a dorit sa predea gestiunea.
Am mers mai departe si am facut plangere penala la politie,intrucat nu ne-a predat gestiunea si la un calcul matematic simplu am vazut restantele pe facturile de furnizori, si restantele la bloc.
Putem sa-l dam in judecata civil,daca noua nu ne-a predat gestiunea si nu stim cat este minusul real?
eu cred ca trebuie sa mergem penal, si atunci cand se ia o hotarare putem sa-l dam in judecata civil.
Delapidare
Fireball
Buna seara,
Cum ar trebui actionat in instanta un fost administrator al unei asociatii de proprietari?:penal sau in instanta civila pt. o suma considerabila ... (vezi toată discuția)
Imputare inventar
burgundy
Buna Ziua
La firma cu care am colaborat pe baza unui contract de prestarii servici s-a facut un inventar, deoarece urma sa imi schimb locul de munca. ... (vezi toată discuția)