avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... PLANGERE PENALA
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

PLANGERE PENALA

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati daca este posibil in urmatoarea problema :
Sotia mea alucrat anul trecut ca vanzatoare la un magazin dar din cauza comportamentului deplasat al sefului si-a dat demisia .
Dupa un timp respectivul a facut plangere penala pentru gestiune frauduloasa in conditiile in care sotia mea era doar vanzator .
Sotia a fost chemata la politie a dat declaratie si in urma cu cateva zile a fost din nou chemata si i s-a adus la cunostinta ca procurorul de la parchet a schimbat incadrarea juridica din gestiune frauduloasa in delapidare .
In articolul 215 indice 1 spune ca doar un funtionar poate savarsi infractiunea de delapidare .
Rugamintea mea este sa ma ajutati sa inteleg daca vanzator intr-o societate comerciala poate fi catalogat drept funtionar .

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: siringa , utilizator 19:28, 26 Aprilie 2013
depinde foarte multe ce atributii avea sotia dvs!ce scria mai concret in fisa postului?
Sotia NU a primit si nu a semnat nici o fisa a postului
era doar vanzatoare si nimic mai mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala, prealabila ?! marinelapolescu marinelapolescu Buna, Unul din agentii firmei, a incasat bani de la clienti, a adus chitantele, insa banii nu i-a predat, si i-a retinut lui, si apoi a plecat, iar acum nu ... (vezi toată discuția)
Delapidare magdalenapaun magdalenapaun pentru a fi subiect activ al infractiunii de delapidare in cadrul unei societati comerciale un conducator auto tb sa aiba atributiile unui gestionar conform ... (vezi toată discuția)
Complicitate furt mirela4iubi mirela4iubi Buna ziua.iubitul meu a lucrat ca manager de raion in cadrul unui supermarket.in urma inventarului s-a descoperit ca lipseau anumite produse.el stia de lipsa ... (vezi toată discuția)