avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Masina inscrisa pe 2 firme - este posibil?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Masina inscrisa pe 2 firme - este posibil?

buna ziua,
am masina inscrisa pe firma personala pentru a o putea alimenta.in prezent am si un loc de munca stabil, la o alta firma- ca si angajat, unde mi s-a propus sa folosesc masina pentru interesul firmei respective-primind inschimb asigurare casco, alimentare benzina in cazul i=unei deplasari, etc...
ar fi vreo problema daca masina apare inscrisa la ambele firme, sau nu este legal acest lucru? ar trebui sa stie firma la care lucrez ca deja o am inscrisa pe firma proprie?
multumesc,
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 07:20, 27 Aprilie 2013
Nu este posibil. Stabiliti printr-un contract aceste detalii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de comodat? blindguardian blindguardian sunt singurul angajat al unui punct de lucru de la o firma... am nevoie sa circul cu masina personala si pt a putea deconta benzina am inteles ca e nevoie de ... (vezi toată discuția)
Deplasari in interes de serviciu cu masina personala-cum se deconteaza? ramo1305 ramo1305 Buna ziua! Apelez la Dvs. toti cei care utilizati forumul Avocatnet.ro pentru a ma ajuta intr-o problema legata de transportul in interes de servici cu ... (vezi toată discuția)
Card bancar firma - folosit in interes personal vali121m vali121m Buna seara, Avem urmatorea situatie in cadrul firmei, un angajat a folosit cardul firmei in interes personal in perioada concediului ( plata cazare hotel, ... (vezi toată discuția)