avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... recurs
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

recurs

Buna ziua !
Suntem intervenienti in nume propriu intr-un proces. Fondul ne este favorabil. Dar reclamantul a facut recurs.
Termenul este luni.
Am vorbit cu avocatul care zice sa nu mergem la acest termen.....pentru ca-i o procedura simpla in care instanta se pronunta. Vom gasi rezultatul pe situl Curtii de Apel. El nu se indoieste de victoria noastra.
Oare e bine?
Sigur ca am incredere in avocat, dar...
Multumesc

Cel mai recent răspuns: andreigrigoriu , moderator 22:12, 26 Aprilie 2013
Stimat forumist,

De unde să știm noi dacă să vă duceți dvs la procesul dvs, ori nu?

Faceți ce doriți. Dacă aveți avocat, precum spuneți, este cel mai în măsură să vă gestioneze procesul, nu noi, care habar nu avem de cauza dvs.

Cu stimă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cedo gbv gbv Sunt intervenient intr-un proces de revendicare imobiliara. Hotararea imi este favorabila. Insa cred ca reclamantul va merge la CEDO. Acolo cum se ... (vezi toată discuția)
Proces cedo - verificare stadiu stefaniacasandra stefaniacasandra in anul 2012 am deschis un proces la cedo impotriva statului roman.in urma cererii mele catre curte am primit un nr.la aceea cerere si niste coduri de bare ... (vezi toată discuția)
Cum pot ataca o decizie eronata pronuntata in recurs? vioadel vioadel Cum se poate ataca o decizie a Curţii de Apel prin care a admis recursul unui străin care a intervenit întrun proces de partaj invocand un asa zis împrumut ... (vezi toată discuția)