avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 467 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Cabinet individual de psihologie = PFA?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Cabinet individual de psihologie = PFA?

Buna ziua,

Daca am depus documentele pentru deschiderea unui cabinet individual de psihologie la colegiul psihologilor din romania asta inseamna ca am deja un PFA?
Cel mai recent răspuns: Bettina87 , utilizator 18:08, 29 Aprilie 2013
Inregistrarea ca profesie libera se face la Administratia Finantelor Publice.
Asta inseamna ca pentru desfasurarea activitatii legale ar fi indicat sa infiintez si un PFA?
Daca detineti o autorizatie de libera practica se poate desfasura activitate ca profesie libera fara sa mai fie nevoie de PFA.
Buna ziua.
Multumesc mult pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cabinet psihologic live_maz live_maz cum poate fi infiintat si de ce aviza are nevoie sa functioneze un astfel de cabinet? va multumesc (vezi toată discuția)
Pfa- servicii psihologice? lilidani lilidani Poate să îmi spună cineva dacă serviciile psihologice pot fi prestate sub \"umbrela\" PFA ? Vă roooog !!!! (vezi toată discuția)
Doresc să deschid un cabinet de psihologie. Maria Sidonia Maria Sidonia Bună seara, Doresc să deschid un cabinet de psihologie și mă gândesc să optez pentru Întreprindere individuală (II) în loc de PFA. Îmi spuneți, ... (vezi toată discuția)