Buna ziua, sper ca este locul potrivit pentru intrebarea mea. Desi am mai intalnit postari similare, nu m-am lamurit.
Locuiesc in Bucuresti, la casa si am un vecin care inca mai creste pasari de consum, respectiv gaini. Eu nu pot deschide niciodata geamurile din cauza mirosurilor pestilentiale degajate, chiar daca fac ei curat sau nu. Nici nu se poate discuta cu ei, din cauza unui nivel redus de educatie.
Conform normelor de salubrizare ale Municipiului Bucuresti, cap. 11, art. 33: "Pe teritoriul Muinicipiului Bucuresti se interzice cresterea sau intretinerea, in
gospodarii individuale, a animalelor si pasarilor pentru consum, piele, blană şi tracţiune, a albinelor, viermilor de matase si asimilate acestora, cu excepţia animalelor de companie".
Unde se pot face reclamatii? Primarie, Directia Sanitar-Veterinara, Garda de Mediu? Si in cat timp credeti ca se poate rezolva problema? Articolul e totusi foarte clar.
Va multumesc anticipat.
Buna ziua!
Avand in vedere faptul ca citatul pe care l-ati redat in postare este preluat din Normele de salubrizare ale Mun. Bucuresti, sesizarea trebuie facuta la Primarie....
Nici Garda de Mediu si nici DSV nu au capacitatea de a verifica punerea in practica a normelor impuse de Primarie....