avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 778 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Prelucrare miere naturală de albine
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Prelucrare miere naturală de albine

Ce cod CAEN trebuie ales pentru o firmă care recepționează, procesează și ambalează miere naturală de albine?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:02, 30 Octombrie 2024
Cod CAEN 0149 - Creșterea altor animale
Această clasă include:
- creșterea și reproducția animalelor semi-domesticite și a altor animale: păsări (cu excepția păsărilor domestice), struți și emu, insecte, reptile, iepuri și alte animale cu blană
producția de piei cu blană, piei de reptile sau de păsări provenite din activitatea fermelor
- creșterea viermilor de mătase și obținerea gogoșilor de viermi de mătase, moluștelor, melcilor în fermă etc.
- creșterea albinelor și producția de miere și ceară de albine
- creșterea animalelor de companie (cu excepția peștilor): pisici, câini, hamsteri, păsări (de exemplu papagali), etc.
creșterea altor animale

pentru comercializare mai trebuie si CAEN 4690, 4789, 4791, 4799

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coduri caen pentru vanzarea de miere si produse bio? madalina bobeica madalina bobeica Buna ziua, Pentru vanzarea de miere si produse bio sunt suficiente urmatoarele coduri CAEN: 4690, 4711, 4729, 4775, 4789, 4791, 4799. Este necesar si codul ... (vezi toată discuția)
Ce pot face in legatura cu 2 vecini care cresc gaini si cocosi in bucuresti? alexandra251 alexandra251 Zgomotul este insuportabil. Cocosii canta de la 3 dimineata pana seara. Sunt studenta si invat de dimineata pana seara deci va puteti imagina cat de deranjant ... (vezi toată discuția)
Animale pentru consum crescute in bucuresti ConstantinMihaiValentin ConstantinMihaiValentin Buna ziua, sper ca este locul potrivit pentru intrebarea mea. Desi am mai intalnit postari similare, nu m-am lamurit. Locuiesc in Bucuresti, la casa si ... (vezi toată discuția)