avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ce pot face in legatura cu 2 vecini care cresc gaini ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ce pot face in legatura cu 2 vecini care cresc gaini si cocosi in Bucuresti?

Zgomotul este insuportabil. Cocosii canta de la 3 dimineata pana seara. Sunt studenta si invat de dimineata pana seara deci va puteti imagina cat de deranjant este. Din cate am inteles ei ar putea afirma ca animalele sunt de companie, dar hai sa fim sinceri.

Art. 33 Pe teritoriul Municipiului Bucureşti se interzice creşterea sau întreţinerea, în gospodării individuale, a animalelor şi păsărilor pentru consum, piele, blana şi tracţiune, a albinelor, viermilor de mătase şi asimilate acestora cu excepţia animalelor de companie

Multumesc
Cel mai recent răspuns: alexandra251 , utilizator 22:56, 17 Mai 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti sesiza DJSP si primaria avand in vedere ordinul MS nr. 114/ 2010
Gasiti informatii utile aici: [ link extern ]
multumesc frumos :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Animale pentru consum crescute in bucuresti ConstantinMihaiValentin ConstantinMihaiValentin Buna ziua, sper ca este locul potrivit pentru intrebarea mea. Desi am mai intalnit postari similare, nu m-am lamurit. Locuiesc in Bucuresti, la casa si ... (vezi toată discuția)
Prelucrare miere naturală de albine Dragos Huluta Dragos Huluta Ce cod CAEN trebuie ales pentru o firmă care recepționează, procesează și ambalează miere naturală de albine? (vezi toată discuția)
Galagie noaptea mariana_aba mariana_aba Buna ziua, locuiesc la curte, intr-un oras de langa Bucuresti si de cateva saptamani avem probleme cu vecinul. Acesta si-a achizitionat cateva gaini si ... (vezi toată discuția)