avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 215 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Linistea publica si tulburarea ei
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Linistea publica si tulburarea ei

In fata casei mele am un parculet cu trei leagane si cinci banci.Vreau sa va intreb cum sa procedez, daca dupa ora 17 pleaca copiii si vin manelistii,care asculta muzica la maxim din portbagajele masinilor?
Daca le spun sa dea muzica mai incet,imi raspund ca este parc(la ei parc=discoteca).
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 03:48, 27 Aprilie 2013
Sunati la 112.
sesizare in scrisa politiei . Aplicarea ferma a masurilor prevazute in Legea nr.61/91 modificata art.3 pct25
Sunati la sectia de politie sa trimita un echipaj de politie.

Nu sunati la 112 deoarece riscati o amenda.

Sesizare in scris se impune numai daca nu vine niciun echipaj de politie dupa ce telefonati la sectiea de politie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amendă pentru sunat nejustificat la 112. doresc să contest procesul verbal, are rost? Mihai Eremia Mihai Eremia 1. În data de 21 iulie am sunat la 112 deoarece în blocul din vecinătate se asculta muzica la o intensitate ridicată. 2. Un echipaj de poliție a venit ... (vezi toată discuția)
Muzica non-stop alexander.der alexander.der Am si eu o intrebare de 100 de puncte. Cum sa procedez daca vecinu asculta muzica in timpul zilei,nivelul volumului fiind pozitionat cat sa-mi viberze ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecinii galmel galmel Stimati Domni/Doamne, Imi cer scuze ca va inoportunez cu problemele personale, dar va rog frumos ma ajutati cu un sfat competent si eficient. Locuiesc ... (vezi toată discuția)