avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... arestare,eliberare...iarasi arestare??
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

arestare,eliberare...iarasi arestare??

buna
in fond la judecatorie am fost condamnat la 3 ani 6 luni cu executare (cu avocat din oficiu)..am facut recurs iar au respins ca nefondat si a ramas definitiv (cu avocat angajat,aberant,scump si nici nu a studiat dosarul). termenul am avut in 6 martie,iar in aceeasi zi am avut un alt proces la o alta instanta,cu mandat de aducere..avocatul a zis ca se amana dar nu asa a fost....a venit executarea..am prezentat la penitenciar,am facut contesyatie in anulare,am atacat cu art 386 a si c,a fost admis in principiu si am fost eliberat de indata (cand ere admiterea in principiu,fara citare..a facut un alt avocat si a cerut aplicarea art 74 ind 1 ca legea temporara si legea mai favorabila)...mentin ca e vorba de inselaciune cu prejudiciu mic si reparat si cand s a intamplat fapta ERA IN VIGOARE art 74 ind.1
am sanse la rejudecare si sanse sa se aplice o amenda administrativa?
faptul ca am fost eliberat inseamna ca am sanse? am auzit ca nu prea se admit contestatiile....daca nu vor admite contestatia mai am cai de atac?
Cel mai recent răspuns: oltul , utilizator 08:44, 29 Aprilie 2013
Dupa parerea mea art 74 indice 1 CPP ar trebui aplicat daca l-ati prins in vigoare si sunt intrunite cerintele acestui text de lege.
Mai mult de atat este greu de spus in cazul dvs.
Ultima modificare: Duminică, 28 Aprilie 2013
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
multumesc dle avocat
si daca resping contestatia mai am cale/cai de atac?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare definitiva - cale de atac, reprezentare avocat oltul oltul 1. daca am fost condamnat definitiv (in 6 martie) catre instanta de recurs la 3 ani cu executare si fac contestatie in anulare conform art 386 lit.b(este ... (vezi toată discuția)
Sanse de rejudecare dupa o contestatie in anulare admisa oltul oltul daca o contestatie in anulare a fost admis in principiu si am fost eliberat inseamna ca am sanse la rejudecare? se admit in principiu asa mai usor sau mai rar? (vezi toată discuția)
Ce este o contestatie in anulare palaghiacristinela palaghiacristinela am o prietena care este chemata ca parte vatamata in proces cu cineva ca inculpat pentru contestatie in anulare-fond-art.176C.p. si nu stie ce inseamna ... (vezi toată discuția)