avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 285 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... condamnat in Spania la o pedeapsa cu suspendare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

condamnat in Spania la o pedeapsa cu suspendare

O persoana care a fost condamnata in Spania la 1an si 7 luni cu suspendare , termen de proba 3 ani, a mai savarsit o fapta penala pe teritoriul unui alt stat, Franta,
dar care se judeca in Romania. Fapta savarsita in Franta a fost inainte de a ramane definitiva condamnarea din Franta.La stabilirea pedepsei,se poate revoca suspendarea pedepsei din Franta? Se considera ca persoana respectiva a avut antecedente penala la data savarsirii faptei din Franta? In acest caz instanta penala din Romania poate sa mai pronunte o pedeapsa cu suspendare?

Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:25, 2 Mai 2013
Dacă mai puteţi preciza " fapta săvârşită în Franta a fost înainte de a rămâne definitiva condamnarea din Franţa, " ati dorit sa scrieţi Spania?
Dacă răspunsul este afirmativ, nu se revoca beneficiul suspendării .
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Aprilie 2013
Bogdan Marinescu , Avocat
Precizez ca persoana a fost condamnata la 1an si 7 luni cu suspendare in Spania si a mai savarsit o fapta penala in Franta, care este in curs de judecata in Romania.Fapta din Franta a fost savarsita inainte de a ramane definitiva condamnarea din Spania.In acest caz instanta din Romania mai poate pronunta o pedeapsa cu suspendare?
Va multumesc !
Se stie de instanta romana ca a fost condamnat in Spania?
Ar trebui sa mearga avocatul sa studieze dosarul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcool la volan si conducere fara permis ionicaion ionicaion In anul 2009 am fost oprit de un politist , masina proprietatea mea dar conducea un prieten care nu poseda permis de conducere, eu fiind in stare de ebrietate. ... (vezi toată discuția)
Mai multe suspendari? Gherman Adrian Gherman Adrian Buna ziua Am si eu o intrebare dac cineva a fost condamnat cu suspendare ce sanse are sa mai primeasca alta. Faptele toate sunt inainte de a avea ... (vezi toată discuția)
Inselaciune-alcool animacikaa animacikaa daca sunt in termen de incercare (condamnat pt inselaciune) si in perioada de incercare sunt prins conducand masina in stare de ebrietate voi fi condamnat ca ... (vezi toată discuția)