avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... malpraxis
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

malpraxis

am o matusa care este bolnava de schizofrenie am internato la spital moldova noua in urma unui apel la serviciul de urgenta 112 ,acolo a fost batuta si i sa facut unele tratamente cu tranchilizante pt ca era zgomotoasa astfel ca in seara internarii doctorul a dato cu capul de pereti (are urme vizibile)am martori din cadrul salariatilor spitalului, am facut plingere penala astazi la politie si parchet,ce trebuie sa intrepind m-ai departe,am sunat si la antena 3 si am expus cazul astazi.multumesc
Cel mai recent răspuns: Mihai Strimbeanu , Alte profesii 01:29, 28 Aprilie 2013
Ati facut toate demersurile legale.
Acum nu va ramane decat sa asteptati derularea anchetei penale.
@toma dumitru a scris:
am omis faptul ca matusa a intrat in coma


Intervenţie moderator: vă rog să nu mai deschideţi alt topic, ci să folosiţi butonul pentru editare dacă doriţi să adăugaţi noi infromaţii .Mulţumesc.

Dar la Colegiul medicilor?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tentativa de omor sau ce poate sa fie? gemi gemi in anul 2009 o femeie insarcinata in luna a 4 a fost batuta de concubinul ei cu care mai are si o fetita de 3 ani atunci a fost adusa in ungaria unde a avut ... (vezi toată discuția)
Probleme cu internarea unei persoane bolnave psihic PodRazvan PodRazvan Buna ziua. In primul rand vreau sa-mi cer scuze daca am gresit categoria la care am adresat aceasta intrebare. Am o problema cu o vecina , bolnava psihic ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu victima neanuntat la politie Bamburic01 Bamburic01 Buna ziua, Acum 1 luna si o sapt ,am acrosat un pieton pe trecerea de pieton ,din inconstienta si speriat fiind de un grup de pers aflate in apropriere de ... (vezi toată discuția)