avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită poprire pe salariu pentru credit neachitat
Discuție deschisă în Executare silită

poprire pe salariu pentru credit neachitat

buna ziua! am facut un card la o institutie non bancara mi-au dat 900ron mi-au spus ca rata e 20 ron pe luna toate bune si frumoase bineinteles ca rata a crescut de la luna la luna ajungand la 320RON pana in anul 2012 .de atunci nu le-am mai dat nimic. in total le-am dat in jur de3000ron pana anul asta 2013. in luna februarie m-au dat in judecata fara sa ma cheme si pe mine, m-au executat silit punandu-mi poprire pe salariu 320 ron timp de20 de luni salariul meu fiind de 970ron cu un copil de crescut, ganditi-va cum o sa ma descurc.
ce vreau eu sa va intreb, pot sa fac ceva in privinta asta??? va multumesc mult, astept raspuns!!!
Ultima modificare: Duminică, 28 Aprilie 2013
gi-jane2, moderator
Buna ziua!

Ar trebui sa ii dati in judecata pentru clauze abuzive, probabil ca sunt clauze abuzive in contract, altfel nu crestea atat dobanda.
Faceti si contestatie la executare, cereti suspendarea executarii silite pana la judecarea litigiului privind clauzele abuzive.

Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Leasing financiar melk1 melk1 Am incheiat un contract de leasing financiar in 2008 pentru un autoturism pe care ulterior am ales sa nu-l mai platesc si sa-l inapoiez firmei.Totul bine si ... (vezi toată discuția)
Credit nevoi personale, abuz firma de recuperare stanciucos stanciucos Buna ziua. Ma numesc Andrada I. si am o problema la care nu stiu ce sa fac. In anul 2008 am luat un credit de nevoi personale (4500 Ron, cu DAE 32%) de la Banc ... (vezi toată discuția)
Executare silită de 2 ori pt acelasi dosar Mia4 Mia4 Buna ziua. Am avut un dosar din 2007 la banca transilvania,în 2014 am fost executată silit pt acest dosar (mi a rămas mie in urma divortului)...l am achitat ... (vezi toată discuția)