avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale O consultatie va rog
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

O consultatie va rog

Buna seara,
As avea nevoie de un sfat calificat in legatura cu:
-pe numele mamei sunt doua masini cu impozite neplatite,mama a decedat anul trecut,impozitele nu au fost platite de doi ani de zile.Tatal meu este plecat in strainatate si nu putem da de el,am pierdut orice legatura cu el.Eu nu m-a pot folosi de masini, as vrea sa stiu daca exista vreo cale de a benifica macar de o reducere la plata impozitelor si daca da cum?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 10:11, 28 Aprilie 2013
nu beneficiati de reducere la impozit decat in cazul platii pana la 31 martie (10%).
si eu daca nu am niciun venit,cum pot plati impozitul neplatit care este foarte mare?
faptul ca nu aveti venituri nu intereseaza pe nimeni de la fisc.
faceti succesiunea si vindeti masinile. si succesiunea va fi destul de complicata in lipsa tatalui. o solutie ar fi sa vindeti una din masini si cu banii obtinuti platiti impozitul restant si sa demarati succesiunea. totul este legal de faptul sa gasiti un cumparator care sa inteleaga situatia si sa nu va faca probleme pana la incheierea succesiunii cand ii puteti vinde legal masina. pastrati copii ale tuturor documentelor masinii, CIV, certif. inmatriculare, CI cumparator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere auto retroactiva, inclusiv fiscala ralucapopescu ralucapopescu Buna ziua , In anul 1998 am vandut cu factura (pe societate comerciala tip SRL) un autovehicol fara a face actele de vanzare-cumparare si restul ;m-am inteles ... (vezi toată discuția)
Nu pot radia mașina care este doar la fisc pe numele meu Iulian8484 Iulian8484 Buna ziua. De câțiva ani ma tot chinui anual sa radiez o mașina care nu este pe numele meu decat la fisc. Mașina a fost la mimeni doar 2 săptămâni apoi ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare autoturism raulTM raulTM Buna ziua si LA MULTI ANI! Acum 3 luni am cumparat o masina cu contract de vanzare-cumparare si m-am inteles cu fostul proprietar sa ramana masina pe el,sa ... (vezi toată discuția)