avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt papuci - consecinte
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt papuci - consecinte

Sunt un baiat de 18 ani , am incercat sa sustrag o pereche de papuci in valoare de 110 lei dintr-un magazin cunoscut din mall ,a sunat alarma , m-au prins paznicii , au chemat politia ,si au facut proces verbal mie , la paznic ,la seful de raionsi cand am terminat m-a lasat sa plec si a zis ca ma va contacta politia , sunt la prima abatere , sunt si client fidel al magazinului dar atunci m-a convins un prieten sa o fat si eu am picat de fraer, a trecut aproape 1 luna de la fapta , imi puteti zice ce mi se poate intampla , sau amenda maxima si cam in cat timp o sa aflu . Multumiri anticipate.
Cel mai recent răspuns: Petrepetrecere , utilizator 13:22, 2 Mai 2013
De la 10 lei la 1.000 lei sunt limitele amenzii.
Mie mia spus politia ,,sti ce urmeaza nu ,, , si eu le-am spus ,,dosar?,, , si au zis ,,destept baiat,, , deci nu imi va pata cazierul ? si nu stiti in cat timp am sa aflu cat am primit amenda ?
Dacă o să primiţi amenda administrativă nu o să apară nimic în cazier, ca şi durata nu o să poată să vă răspundă nimeni,oricum câteva luni.
Trebuie sa imi iau un avocat , la un caz deacesta , sau nu este nevoie ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt magazin haine Anonimous1217 Anonimous1217 Buna. Acum 3 săptămâni a avut loc un incident. Am fost surprins la ieșirea dintr-un magazin din Mall cu o pereche de papuci în valoare de 130 de lei, care ... (vezi toată discuția)
Ajutor! consecinte furt magazin tWoGrAvvS tWoGrAvvS Salut, am avut un incident recent. Am 17 ani si nu stiu ce sa mai fac! Am vrut sa sustrag din magazinul Zara doua perechi de pantaloni, (260 ron total) Cand ... (vezi toată discuția)
Problemă cu paznicul de la un magazin alex68 alex68 Vă adresez rugămintea să mă sfătuiţi cum şi la cine pot depune o sesizare împotriva paznicului de la un magazin de modă aflat în incinta unui mall. ... (vezi toată discuția)