avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Proces Austria
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Proces Austria

Cum pot afla daca exista un proces pe rol la o instanta in Austria ? In România exista un portal unde poti cauta dupa nume , nr . dosar , părți ...In Austria cum se procedeaza?
Cel mai recent răspuns: Maiamod , utilizator 14:58, 30 Aprilie 2013
Cautati in Austria cum cautati in Romania si veti afla.
In mod normal trebuie sa existe un portal al instantelor de judecata si in Austria.
Exista o adresa respectiv "www.ris.bka.guv.at" dar nu poti cauta dupa nume de ex numele de familie este acoperit , la fel si numele firmei . In Romania daca cauti un nume de persoana sau firma primesti un raspuns clar cu toate procesele pe care le are sau le-a avut . Ma gandeam ca poate s-a mai izbit cineva de o problema similara si ma poate ajuta .Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Date necunoscute despre debitor alina_cj alina_cj Buna ziua, Am un debitor care este sub incidenta legii 85/2006 si as dori sa inscriu creanta. Ce fel de cerere trebuie depusa laORC pt a afla nr dosarului, ... (vezi toată discuția)
Portal just CarmenCorina CarmenCorina Buna ziua.Va rog sa ma lămuriți si pe mine.In cat timp de la depunerea unei acțiuni in instanță( registratura) se afișează pe portal?Menționez ca am ... (vezi toată discuția)
Portalul instanţelor bizman bizman De ce nu mai găsesc pe portalul instanţelor dosarele mai vechi din 2011-2016 aproximativ. (vezi toată discuția)